Seinasisene lükanduks 10. aprill 2018

4 – 7. aprillil toimunud ehitusess Eesti Ehitab 2018 on läbi. Isiklikud muljed messist laagerdunud ning paljude messikülastajatega mõtted vahetatud. Aitäh kõigile, kes messilt läbi astusid ja meie väljapanekut külastasid!

Messi neli päeva kestev külastusaeg on liiga napp, et akna-ukse teemasse sügavamalt süveneda. Siinkohal tahakski lähemalt tutvustada seinasisest siseukse lahendust, miillest paljud messikülastajad vaimustuses olid. Selline „pocket“ ukselahendus sobib igasse kodusse.
Ehitusmessil oli Aru Grupi stendis väljas sileda tahvliga lükandukse mudel, aga kui kodu teised uksed ei ole sellise tahveldusega, siis saab teha seda ust ka nii puitviilungitega, klaasiga, kui ka täiesti sileda (värvitud või spoonitud) ukselehega. Ka ukse viimistlusel ei ole piire.



Seinasisese lükandukse eeliseks on võimalus lükata ukselehed kogu avatäite ulatuses ava eest ära ja vajadusel ava taas ustega sulgeda. Selliseid ruumisiseseid liuguksi saab lahendada nii ühepoolsete, kui ka kahepoolsete ustena. Täpselt sellises mõõdus, nagu vaja.

Uksele on võimalik panna nii tavalist süviskäepidet kui ka liblik-lukustatavat mehhanismi – kõik ikka vastavalt kliendi soovile...
Ukse süviskäepidemeid saab valida meie tarnijate lehelt (nt Fiskostar). Kui olete sobiva süviskäepideme välja valinud, siis piisab, kui teatate meile käepideme margi ja tellime selle Teie uksele ja monteerime juba tehases ka külge.

Karkassis seinasisest lükandust on väga lihtne paigaldada. Meie tehasest saadetakse välja juba täiskoplekt, kus ukseleht, siinid ja muud vajalikud tarvikud on kõik juba paigaldatud. Objektil on vaja vaid terve karkass sobivasse kohta tõsta ja kyprockiga või teiste siseviimistlus materjalidega viimistleda. Tellides sellise seinasisese liugukse ei saa te mitte ainult ukse, vaid ruumijagaja.

Kui soovite sellist ukselahendust, siis on vaja ära mõõta ava suurus ja võtta ühendust meie müügiesindajaga,
kas e-maili teel aken@arugrupp.ee või saata hinnapäring kodulehelt hinnapäringu vormi kaudu.

Et veidi rohkem ideid seinasisese lükandukse kohta saada, siis paneme siia väikese ülevaate Pintresti lehelt: